About

Em dic Núria, però em diuen Nú, i dibuixo lletres com a ofici!

Em dedico al Disseny Gràfic i al Lettering. Em pots trobar entre llibretes i esbossos i amb el portàtil per Barcelona, Banyoles o Girona.

La comunicació i la creació sempre m’han interessat molt, i a això va ser al que em volia dedicar. Vaig estudiar Publicitat i Relacions Públiques per acabar fent un Màster de Disseny Gràfic i Art Digital, buscant l’especialització creativa que sempre m’ha mogut.

M’apassiona l’art manual, i m’especialitzo en Identitat Corporativa o Branding, Lettering i Disseny Web. Experimento i provo diferents tècniques i estils en cada projecte per trobar la solució més adequada a cada situació. Pots veure una mostra de la meva feina aquí.

Després d’analitzar els apunts dels meus anys d’estudi, em vaig adonar que la meva passió anava més enllà del disseny, i que les lletres dibuixades inundaven les pàgines. Això va fer que apostés pel Lettering i comencés a dibuixar pissarres de restaurants, fins a poder incloure’l en imatges gràfiques, cartells i peces audiovisuals, entre d’altres.

 

Tothom, sigui gran empresa o recent emprenedor, té una història a explicar, i una audiència disposada a escoltar. La meva feina consisteix en crear un pont de comunicació entre ambdues parts.

 

Parlem i deixa’m explicar-te perquè el Lettering és la millor solució!